top of page

NES MiHEALTH
BIO-ENERGETIC SOLUTIONS

NES miHealth

EMBRACE YOUR ENERGY

Als arts of dierenarts proberen we een zo goed mogelijke diagnose te stellen op basis van de symptomen. Vervolgens zullen we onze patienten voornamelijk behandelen met medicatie, dus biochemie.  Maar het lichaam is veel te complex om enkel door de biochemie gestuurd te worden.  

 

Veel van onze patienten blijven dan ook achter met dagelijkse fysische en mentale problemen.

 

We kunnen meer in detail te gaan om een betere oplossing voor onze patiënten te bieden, meerbepaald op het subatomair niveau. 

 

Als we onze gezondheid en vitaliteit op zijn diepste niveau willen herstellen, dan moeten we denken wat het lichaam op het diepste niveau is.  En dat is energie. Elke actie in ons lichaam wordt door energie gedreven. 

 

Dat brengt ons bij de quantumfysica, de wetenschap van energie op subatomair niveau die het bestaan en functioneren van de allerkleinste cellen en golven van het lichaam kan uitleggen.  

 

Als al deze deeltjes en golven de juiste energie en informatie krijgen dan zal het lichaam optimaal functioneren. Ook het zelfhelend vermogen van ons lichaam wordt zo gestimuleerd.  

 

Het Amerikaanse nes-health systeem kan  de allerkleinste cellen van ons lichaam gaan scannen via bio-reasonantie en zo ons lichaamsveld in kaart gaan brengen. 

 

Bijkomend biedt het ook oplossingen om ons lichaam te behandelen / ondersteunen met de mi-health of infoceuticals. 

 

Dit is een bewezen wetenschappelijke methode die reeds duizenden mensen en dieren heeft geholpen in hun zoektocht naar een fysiek en mentaal gezond leven.  

 

Welcome to a revolution.

Welcome to the world of bio-resonance. 

bottom of page